Hatalmas felháborodást váltott ki Sebestyén Balázsék erdélyi útja: inkább nem mennek

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
felháborodás Erdély Csíkszereda Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázsék Csíkszeredára látogattak volna pénteken, hogy onnan sugározzák rádióműsorukat, de egy kicsi, ám annál hangosabb csoport felháborodása miatt inkább elhalasztották a kitelepülést. 

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri időről időre különböző helyszínekre települnek, hogy onnan vezessék rádióműsorukat. Ezúttal Csíkszeredát szemelték ki, az ottani Szabadság térről sugározták volna a Balázsék című műsorukat pénteken. Ennek hírére azonban többen felháborodtak, azt tervezték, ha valóban megtörténik a kitelepülés, azon lesznek, hogy megzavarják a műsort bekiabálásokkal, hangoskodással.

Balázsék nem mennek Erdélybe Fotó: Adrián Zoltán/Origo

Ennek oka egy évekkel ezelőtti, szerencsétlen elszólás Balázstól, de úgy tűnik, hogy sokan nem felejtették el. Akkor egy erdélyi betelefonálótól azt kérte Balázs, köszönjön el az anyanyelvén: arra számított, hogy románul fogja megtenni. Azon nyomban bocsánatot kért még az adásban, de néhányan nem tudták túltenni magukat ezen - írja a Székelyhon.

Elképesztő volt az, ahogy ott minket vártak, hihetetlen az a szeretet, ami felénk áradt az elmúlt egy-két hétben, amikor kiderült, hogy megyünk Erdélybe. Most jön viszont a de...

A történethez hozzátartozik, hogy még régen a Class-on, valamikor a Morning Show-ban sok-sok évvel ezelőtt volt egy rettenetes, béna, ostoba, szerencsétlen elszólásom. Egy olyan élethelyzet, amikor egy rádiós műsorvezető egyszerűen fáradt, nem figyel oda teljesen a betelefonálóra, és volt egy olyan ostoba kérésem, amiért már ott azonnal elnézést kértem, nem akartam senkit sem megbántani" - mondta Balázs, majd felelevenítette, mi is történt pontosan az évekkel ezelőtti beszélgetés során.

A következő megszólalásban elnézést kértem, borzasztó hibának tartottam,

Nagyon szomorúak vagyunk,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.