Vége, befejezte: bejelentette visszavonulását a világklasszis focista

visszavonulás focista Mario Mandzukic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bejelentette visszavonulását a horvát labdarúgó-válogatottal 2018-ban világbajnoki ezüstérmet szerző Mario Mandzukic.

A 35 éves csatár az Instagram-oldalán gyermekkori önmagának írt levelet, melyhez egy gyerekméretű futballcipő fotóját mellékelte.

"Fel fogod ismerni azt a pillanatot, amikor ezeket a cipőket leveted és a szekrénybe zárod - és nem fogod megbánni" - fogalmazott Mandzukic a levél végén. "A futball mindig is az életed része lesz, de örömmel állsz majd az új fejezet elébe".


A 89-szeres válogatott támadó 2004 és 2021 között játszott a Bayern Münchenben, az Atlético Madridban, a Juventusban és - legutóbb - az AC Milanban, hazájában pedig megfordult a Marsoniában, valamint az NK és a Dinamo Zagrebben is. A Bayernnel 2013-ben német bajnoki címet, Német Kupát és Bajnokok Ligáját nyert, a Juventusszal pedig 2016 és 2019 között sorozatban négyszer diadalmaskodott a Serie A-ban.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.