Két autó is elgázolt egy férfit Szigetszentmiklóson: az áldozat ijesztgette az autósokat

Szigetszentmiklós áldozat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kocsik elé lépve ijesztgette a sofőröket Szigetszentmiklóson az egyik körforgalomban Zoltán. A 28 éves férfit két autó is elgázolta, esélye sem volt a túlélésre. Egy kislányt hagyott hátra.

A 28 éves Zoltán nem először sodorta magát veszélybe. A Csepelen élő férfi gyakran járt át Szigetszentmiklósra, ahol az autósokat ijesztgette. Eddig mindig megúszta a veszélyes játékot, most azonban nem volt szerencséje. Vasárnap a település bejárójánál levő körforgalom előtt rémisztgette ismét a sofőröket, elgázolta őt egy autó, aminek hatására átrepült a másik sávba, ahol egy másik kocsi is elütötte.

Két autó is elgázolta a férfit - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

"Szörnyű tragédia ez nekem" - mondta a férfi élettársa a Borsnak. "Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az elhunytat! Gyászol a család, és épp elég baj ez nekünk! Én a gyerekemet vesztettem el, a pici lány az apukáját! Mindenkit nagyon szépen kérek, legyünk tisztelettel egymás felé" - írta a férfi édesanyja a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.