Megdöbbentő részletek derültek ki a szentkirályi kamionbalesetről: megszólalt az áldozat fia

Forrás: Shutterstock -
kamion baleset Szentkirály részletek sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt héten történt a borzalmas baleset Szentkirálynál: Kecskemét felé haladt egy rakomány nélküli, sóderszállító kamion, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról és átszakított egy kerítést. A sofőr kiugrott a kamionból, a jármű ezt követően több, út menti telken keresztülhajtott, és végül egy kerti tónál, a ház mellett egy méterre állt meg. A balesettel kapcsolatban megszólalt az áldozat fia.

Felfoghatatlan, amit át kellett élnie a kamionsofőrnek, aki a múlt héten halálos balesetet szenvedett Szentkirálynál. A férfi Kecskemét felé haladt egy rakomány nélküli, sódert szállító kamionnal, amikor eddig ismeretlen okból letért az útról és átszakított egy kerítést.

A sofőr kiesett, de a jármű vezető nélkül több, út menti telken keresztülhajtott, és végül egy kerti tónál, a ház mellett egy méterre állt meg. A férfi a helyszínen életét vesztette, a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A szörnyű tragédia kapcsán megszólalt az áldozat fia, akinek a történtek előtt egy hónappal volt az esküvője. Elmondása szerint édesapja, az 51 éves András már nagyon szeretett volna nagypapává válni. Továbbá azt is elárulta, hogy a utóbbi időkben többször is rosszul érezte magát - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.