Szívszorító tragédia: nem bírta elviselni, lánya után halt az édesanya

halál öngyilkos halott mentális betegség öngyilkosság tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pszichés problémákkal küzdő 38 éves, hatgyermekes anyuka, Marianne George halálát édesanyja nem tudta elviselni, így két héttel a lánya temetése után az 57 éves Debbie-t is holtan találták walesi otthonukban. 

A szörnyű tragédiáról Marianne testvére beszélt: "Anyukám és a nővérem már együtt vannak a mennyekben, végre mind a ketten békét leltek. Fáj a fejem, fáj a szívem, zsibbad az egész testem. Mindannyian nagyon szenvedünk" - idézi őt a Bors.

"Kislányként mindig arról álmodtam, hogy olyan leszek, mint Marianne. Ő volt a világom, a mindenem. Minden megtanított nekem, amit az életről tudott. Miatta lettem az az ember, aki ma vagyok. Amikor szomorú voltam, megvigasztalt, más megvilágításba helyezte a dolgokat, amelyek bántottak. De Marianne vicces is volt, ő volt a család lelke. Mindenki imádta. Még mindig tisztán hallom a hangját. De a testvérem lehunyta a szemét és már ott álmodik, ahová tartozik" - tette hozzá.

A legnagyobb tragédia a gyermekünk elvesztése. Erre világít rá a 47 éves színésznő szomorú története is, aki nem tudta feldolgozni, hogy meghalt a fia és öngyilkos lett. Róla ITT írtunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.