Sokkoló: A tatai várfalról zuhant a mélybe egy 14 éves kisfiú

zuhanás kisfiú rendőrség tatai vár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tatai Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg annak a fiatal fiúnak az életét, aki leesett a várfalról.

A rendőrségre 2021. szeptember 9-én délután érkezett a bejelentés, miszerint Tatán a várárokba esett egy személy. A helyi rendőrök a megadott helyszínre érkezve azonnal megkezdték a bajbajutott keresését, majd a segélykérő hang irányába haladva egy bozótosban találtak rá.

A Police Medic képesítéssel rendelkező Németh Róbert főtörzsőrmester Kufár József főtörzsőrmesterrel és Papp Zoé őrmesterrel azonnal megkezdte a mozdulatlan fiatal ellátását, aki több mint 10 méter magasról zuhant le és feltehetően gerincsérülést szenvedett.

Lezuhant egy 14 éves gyerek a tatai várfalról Forrás: police.hu

A kiérkező OMSZ munkatársaival stabilizálták a súlyosan sérült 14 éves fiú állapotát, majd hordágyon rögzítve elvitték a távolabbi mentőautóhoz. A mentőszolgálat munkatársai megköszönték a rendőröknek a szakszerű ellátást, mert akár egy rossz mozdulat is végzetes lehetett volna - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.