Kínosabbnál kínosabb pillanatok a magyar valóságshow-ban: az új ember érkezése sem segített a csapaton

Survivor Zsófi Survivor Nilton Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a Survivorban a civilek törzse eddig egy játékot sem tudott megnyerni, két új versenyző érkezett a csapatba erősítésnek. Mindannyian megörültek nekik, de végül is csak az egyikük, Nilton maradhatott a szigeten, akit rögtön mindannyian meg akartak nyerni maguknak, ugyanis védettségi amulettet kapott. 

A civilek ezúttal valamivel jobban teljesítettek, mint korábban, de a Niltonnal történő erősítés sem hozta meg számukra a győzelmet így újra törzsi tanácsot kell tartaniuk: valakinek ismét távoznia kell közülük.

A törzset eddig Bea kiszavazással, majd párbajvesztesként Bíborka hagyta el. Eddig mindkét törzsi tanács vitával végződött, ugyanis a játékosok Zsófit szerették volna hazaküldeni, de védett volt. A lány eddig jól bírta a kiközösítést, de most kifakadt: elmondta, hogy nem bírja tovább.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.