Dunakeszi családirtás: Megszólalt Melinda új párja - "Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy valaki életben lesz"

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
Dunakeszi Dunakeszi családirtás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több részlet derül ki a Dunakeszin történt tragédiáról, ahol egy 54 éves férfi hidegvérrel gyilkolta meg a családját. Úgy tudni, a kisfia hazavitelének időpontján kapott össze az egy ideje külön él B. Zoltán és volt párja, O. Melinda. Most megszólalt a nő új párja, Tamás is, aki úgy véli, a kisfiú, Maxi szavai miatt kattant be a férj. 

"A Facebookon olvastam, hogy mi történt Dunakeszin, de akkor még nem sejtettem, hogy az én páromról van szó. Amikor megtudtam, hogy a rendőrség elkezdte keresni B-t, már minden világos lett" - nyilatkozta a Borsnak Tamás, aki személyesen nem ismerte Zoltánt, de Melinda rendszeresen beszélt arról,hogy volt párja zaklatja őt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Nem voltak köztük szép beszélgetések. Hogy most mi történhetett? B. agya egyszerűen elborult. Vasárnap este 7 órára kellett volna a kapcsolattartásról hazahoznia Maxit, de több órát késett. Én nem voltam itt, de Melinda több sms-t is küldött nekem ezzel kapcsolatban" - tette hozzá.

"Amikor megtudtam, hogy Melindáéknál történt ez a szörnyűség, azonnal ide rohantam. Az utolsó pillanatig reménykedtem abban, hogy valaki életben lesz. Bár nem engedtek be a helyszínre, amikor megláttam, tudtam, hogy amit itt találok, borzalmas lesz" - idézte fel Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.