Gyűlöletcunamival kell szembenéznie a Survivort feladó játékosnak: "Az ilyen nem férfi"

Forrás: RTL Klub -
Survivor Gábor kommentek Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, sem az éhezést, sem a tisztálkodási lehetőségek hiányát, sem a konfliktusokat nem bírta a Survivor játékosa, Gábor, ezért feladta a versenyt. A férfi helyére egy új játékos tér vissza. 

A műsor után a kommentelők nem fogták vissza magukat, éles kritikával illették Gábort, ezekből szemezgettünk:

„Hát nem tudom, mennyire volt ez a feladás bátor vagy férfias lépés? A 45kg-os Alexa is jobban bírta, mint ő, ez szerintem elég gáz. Én biztos nem adtam volna fel magamtól, legalább lefogytam volna. Tudom-tudom, így nézve könnyű beszélni, de szerintem ez a Gábor műsort tévesztett, ez nem a Való Világ."

„Ez a pasi személyi edző. Kiket edz, nyugdíjasokat?"

„Ideje volt már.... Annyit nyávogott, mint egy macska, mikor éhes. Az ilyen nem férfi"

„Ez mit akart itt??? Szegyen, hisztizik mint egy tinilány , és más meg, aki ott szeretne lenni, az hazament...miért nem mondta a csapatnak, hogy Zsófi helyett őt szavazzak ki???? Gyenge sz*r."

Forrás: RTL Klub

"Amit kapunk ételt, rizst és babot, az éppen csak arra elég, hogy ne haljunk éhen. Próbáltam gyíkot fogni, ettem rákot is, de nagyjából az ötödik nap környékén éreztem, hogy éhezek, egyszerűen szenvedtem (...) A törzsek újraosztása után már nem volt kedvem az új társakkal beszélgetni, ráadásul hajnalban arra ébredtem, hogy olyan gyomorgörcsöm van az éhségtől, hogy nem tudok megmozdulni, az is nehezen ment, hogy felálljak. Nagyjából két nap alatt döntöttem el, hogy kiszállok, és utólag sem bántam meg a döntésemet. Tudtam, hogy ebben az állapotban nem nyerhetek, így pedig nem érte volna meg tovább kínozni magamat" - magyarázta döntését a Blikknek Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.