Újabb fejlemény a dunakeszi mészárlás ügyében: a gyilkosság előtt üzenetet küldött volt feleségének az ámokfutó apa

mészárlás drog üzenet Dunakeszi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy a dunakeszi mészárló előre megtervezte szörnyű tettét, ugyanis a családirtás előtt fenyegető üzeneteket küldött volt párjának, amikben leírta, hogy meg fogja ölni a családtagjait. Továbbá az is kiderült, hogy a férfi napok óta drog hatása alatt állt.

A dunakeszi családirtó, B. Zoltán már hónapok óta fenyegette a családját. Ahogyan arról már mi is beszámoltunk, a férfi a barátai előtt többször elmondta, hogy megöli volt feleségét, sőt, a gyereket is. Melinda ezért költözött el saját otthonából az édesanyjához.

A legújabb információk szerint azonban

a gyilkos nem csak a barátainak mondott szörnyűségeket a családjáról, a volt párját többször halálosan megfenyegette. Kiderült az is, hogy a férfi már napok óta drogozott, a nő már annyira félt tőle, hogy a bírósághoz fordult segítségért.

A dédnagymama, aki a helyszínen értesült a brutális tragédiáról, sokkot kapott, jelenleg is a pszichiátrián, zárt osztályon kezelik - írja a Tények.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.