A szövetségi kapitány elárulta, visszavonul-e Hosszú Katinka

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Sós Csaba visszavonulás Hosszú Katinka pletyka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka az olimpia óta pihen, miközben csapata, az Iron Team már egy ideje versenyez a Nemzetközi Úszóligában. Emiatt felröppentek olyan pletykák is, hogy Katinka talán befejezi pályafutását. Sós Csaba szövetségi kapitány most tisztázta a dolgokat.

"Magam is hallottam az uszodai hírmondók által terjesztett szenzációról, miszerint Katinka befejezi. Erről még nem beszéltem vele, pedig vagyunk olyan jó viszonyban, hogy tájékoztatna a dolgok állásáról. Mindamellett úgy gondolom, mi több, meggyőződésem, hogy Katinka a megérdemelt vakációja után heteken belül visszatér a medencébe. Tréningezi fog, majd versenyezni, hiszen még nem lőtte el az összes töltényét" - mondta a Borsnak Sós Csaba.

Hozzátette, a következő 11 hónap versenyeiből kiderül, hogy érdemes-e az úszónőnek kitartania Párizsig, vagy elég volt az emberfeletti munkából.

Felröppentek a hírek, hogy Katinka visszavonul Forrás: MTI/Illyés Tibor




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.