Paranormális: öt percig száguldott az óceán felett az azonosítatlan, villogó tárgy - Videó

óceán Ausztrália ufó földönkívüli paranormális jelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa videót rögzítettek Ausztráliában: a felvételen egy villódzó, azonosítatlan tárgy látható.

Furcsa fényjelenséget rögzítettek Ausztrália felett szeptember 7-én. A furcsa, azonosítatlan repülő tárgy öt percig lebegett és villogott az óceán felett, és bár pár nap eltelt az eset óta, még mindig nem tudni, mi lehetett az. A furcsa tárgy először gyorsulni kezdett, aztán megmagyarázhatatlan ívben pattogott az égen, akár egy labda, és mindeközben villogott.

A férfi, aki a saját szemével látta a történteket, azt mesélte a Daily Starnak, hogy a repülési radaron is kereste a furcsa tárgyat, de nem talált semmit. Bár hivatalos magyarázat nincs a furcsa fényekre, egy csillagász úgy véli, az emberek gyakran azt hiszik, földönkívülit látnak, pedig csak a Földre visszatérő műholdak néznek ki ilyen különösen. Szerinte most is erről lehet szó.

A videót ide kattinva bárki szemügyre veheti.

Képünk illusztráció. Fotó / Pixabay
Hátborzongató! Titkos vízalatti UFO-bázisra bukkantak a görög tengerparton - Videóhttps://www.life.hu/hirek/20210814-hatborzongato-titkos-vizalatti-ufobazisra-bukkantak-a-gorog-tengerparton-video.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.