Két újabb szereplő távozott a TV2 képernyőjéről: ezért kellett menniük

Forrás: TV2 -
Totem (műsor) Baronits Gábor Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Leo szinte biztos volt abban, hogy az íjpárbaj után ő hagyja el a Totem műsorát, nem így történt. Ő és az Oczella lányok lettek a Szarvasok top 3-as csapata. 

A két kieső, Baronits Gábor és Csősz Bogi arról beszéltek, miként élték meg a küzdelmet.

„Túlizgultam, éreztem, hogy nagy teher van rajtam, a többiek mindig azt hangsúlyozták, hogy én vagyok a legjobb. Nagyon élveztem a játékot, de túlságosan érzelmesen játszottam ezt a kalandot. Nagyon szurkolok a három embernek, hogy nyerjék meg a Totemet" – mondta el a csapat legjobb íjászának tartott Baronits Gábor.

Forrás: TV2

„Ha valakiben nem erős a vágy, hogy a csapat együtt legyen, akkor én elengedem. Sokat tanultam arról, hogyan lehet jobban kommunikálni egymással" - vélekedett Bogi.

A Farkasok csapatának a top 3 versenyzője: Varga Viktor, Ekanem Bálint és Szabó Dóri lett. Bálintot a játékban meglátogatta kedvese: így élte meg a találkozást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.