"Én ezt lehet, hogy jövőre nem vállalom" - Balhé a Sztárban sztár leszek! stúdiójában

TV2 Pápai Joci Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton véget ért a Sztárban sztár leszek! válogatójának első szakasza. Az eddigi adásokban a mesterek kiválogatták, kiket tudnának elképzelni a csapatukba, ma azonban el kell búcsúzniuk néhány énekestől, ugyanis mindenki csak három versenyzővel vághat neki a folytatásnak. Eddig is nehéz dolga volt a zsűrinek, és a helyzet a következő időszakban sem lesz egyszerű.

Mind a négy mester, Tóth Gabi, Köllő Babett, Pápai Joci és Majka is népes csapatot épített, ám az élő adásokba összesen csak 12-en mehetnek tovább. A ma esti műsor előzeteséből kiderül, hogy dúlnak indulatok. Nem csak a zsűritagok feszülnek egymásnak, akadnak versenyzők is, akik nem veszik jó néven a kritikát.

"Én ezt lehet, hogy jövőre nem vállalom" - hangzott el Pápai Jocitól az előzetes végén. Aki szeretné tudni, hogy miért mondta ezt, az kapcsoljon ma este 19.30-kor a TV2-re!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.