Gyűlöletcunamival kell szembenéznie az RTL Klub több sztárjának: ő az, akit most a legjobban utálnak a nézők

Forrás: RTL Klub -
Survivor Sabira Gáspár Evelin Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, meglepetéssel végződött a Survivor legutóbbi törzsi tanácsa és Zsoltnak kellett távoznia. A nézők most szinte egy emberként hibáztatják ezért Gáspár Evelint, mondván: ő árulta el csapattársát. 

Zsolt a lányok összefogása miatt esett ki a versenyből, ugyanis Zsófi, Sabira, Rózsa és Evelin is rá szavazott. Ha nem így történik, és esetleg Máté felhasználja a korábban megnyert dupla szavazatot érő amulettjét, akkor Sabira - akit újabban retusált Instagram képei miatt ér sok támadás - esett volna ki.

A legutóbbi adás után egyik lányt se, de főleg Evelint nem kímélték. A kommentekből szemezgettünk:

„Úgy gyűlölöm azt a női hármast... (Szabira, Zsófi, Evelin)"

„Remélem, innentől egymás után fog kiesni a négy hányinger nőszemély"

„Nagyon sajnálom őt. Én Evelint küldtem volna haza."

Forrás: RTL Klub

„Mekkora sz*rkavaró ez az Evelin. Nem hiszem el."

„Lehet, hogy ez egy verseny, de volt csapattársra szavazni! Szégyelld magad Evelin! Szép volt, Zsolt"

„Evelin és bandája szánalmas... Remélem, a való életben visszakapják a sok gerinctelenséget. Szép volt, ZSOLT, minden tiszteletem a tiéd"

"Mindenki szavazatát árulásként életem meg Zsófin kívül, akiben nem is bíztam. Sabirában csalódtam, mert számára a lelki békét adtam meg a szigeten és úgy tűnt, kedvel engem. Rózsa nem volt a szívem csücske, nem vártam tőle túl sokat, de nem tartottam tőle, mert úgy voltam vele, egyedül úgysem megy sokra. Evelinről úgy gondoltam, hogy nem árul el a törzsek Egyesítéséig, mert egy csapat voltunk, de tévedtem" - nyilatkozta a Blikknek kiesése után Zsolt.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.