Újabb fejlemény a Madeleine McCann-ügyben: megdöbbentő dolog derült ki a feltételezett gyilkosról

Forrás: AFP/Handout -
gyilkosság nemi erőszak Christian Bruckner Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madeleine McCann 2007. május 3-án tűnt el Portugáliában, és az ügyében sokáig nem történt előrelépés. 2020 nyarán aztán a rendőrség meggyanúsította a német Christian Brucknert, aki ellen bizonyítékokat is találtak.

A 44 éves férfi kábítószerrel kereskedett, és több betöréssel is összefüggésbe tudták hozni. 2017-ben volt párja kislányát is molesztálta egy parkban, amiről több felvételt is találtak a számítógépén.

Madeleine McCann feltételezett gyilkosa egy nőhöz is betört, akit megerőszakolt Forrás: AFP/Handout

Most kiderült, hogy egy asszonyt is megtámadott, karddal tört be házába és megerőszakolta. A nőnek esélye sem volt ellenállni. Vallomást tenni már nem tud, ugyanis tavaly meghalt, ám az unokaöccse most nyilatkozott a Mirrornak.

"Szörnyű támadás volt, ami hatalmas traumát jelentett számára. Nem akarta, hogy a történtek tönkretegyék az életét, folytatta ahogy csak tudta. Tovább akart lépni... Amikor kiderült, hogy ezt az embert vádolják szegény Madeleine McCann meggyilkolásával, teljesen megdöbbentünk. Elgondolkodtunk, vajon hány áldozata lehetett? Nagyon remélem, hogy rá tudják bizonyítani, és megakadályozzák, hogy valaha is kijusson a rácsok mögül" - idézte a Blikk a férfit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.