Egy második emeleti erkélyről dobott ki egy egy hónapos csecsemőt egy férfi

férfi erkély csecsemő kidobta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy második emeleti erkélyről lógatott ki egy csecsemőt egy férfi, de szerencsére nem történt tragédia a hős rendőröknek köszönhetően. 

Állítólag mentális problémákkal küzd az a férfi, aki szeptember 18-án New Jersey-ben a második emeleti erkélyről lógatott ki egy csecsemőt. Joseph Casey és Eduardo Matute rendőrtisztek érkeztek ki a helyszínre a bejelentés alapján, akik egyből megpróbálták megnyugtatni a férfit, de kudarcot vallottak. A férfi kidobta a csecsemőt az erkélyről, de a hős rendőröknek köszönhetően nem történt végzetes tragédia, ugyanis elkapták az újszülöttet.

A babát egy közeli kórházba szállították ellenőrzésre, de a közzétett információk szerint nem szenvedett sérülést. A csecsemőt kidobó férfit letartóztatták - írja a Daily Star. A kicsi nemét és nevét nem közölték, de az egyik őt megmentő rendőrrel készült róluk közös fotó a kórházban, amit közzé tettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.