Találtak egy nőt a horvát tengerparton, akinek fogalma sincs arról, hogy ki ő

Forrás: 24sata.hr -
Horvátország tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A horvát hatóságok találtak Krk szigetén egy angolul kiválóan beszélő nőt, akinek fogalma sincsen arról, hogy ki ő és hogy került oda. 

A hatvanas éveiben járó nőt Krk szigetén találták meg, arcán sérülésekkel. Kiválóan beszél angolul, de nem tudja megmondani a hatóságoknak, hogy ki ő és hogyan került oda. A sziklán ülő nőt először egy halász vette észre, ő riasztotta a rendőrséget. Semmilyen személyes iratot nem találtak nála, de még mobiltelefont sem, vagyis semmi olyan eszközt, amivel azonosítani lehetne. A nőt jelenleg kórházban ápolják, ugyanis valószínűleg több napot tölthetett a szabadban és annyira legyengült, hogy inni sem tudott magától - írja a The Guardian.

Találtak egy nőt a horvát tengerparton, akinek fogalma sincs arról, hogy ki ő Forrás: 24sata.hr

A rendőrség munkatársai először a környékbeli szállodákat keresik fel a nő fényképével, hátha sikerül azonosítania valakinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.