Gyomorforgató dolgokat tett 11 éves unokájával a pedofil férfi: borzalmas részletekre derült fény

Forrás: Shutterstock -
fegyház ügyészség börtön pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 57 éves férfi rendszeresen zaklatta, fogdosta, erőszakosan szexuális cselekményre késztetett egy 11 éves kislányt. Az ügyészség a 8 év fegyházbüntetés súlyosbítását indítványozta.

Borzalmas dolgokat kellett átélnie egy 11 éves lánynak, akit 57 éves, fogadott nagypapája molesztált. A férfi akkor kezdett el máshogy nézni a kislányra, amikor 4. osztályos lett.

Ha nála volt, rendszeresen zaklatta, fogdosta, szexuális cselekedetre kényszerítette, vagy a jelenlétében fajtalankodott. Vonakodását erőszakkal és fenyegetéssel igyekezett megtörni.

A kislány azzal vetett véget a borzalmaknak, hogy egy klinikai szakpszichológusnak, majd később édesanyjának is elmesélt mindent.

A férfi a bűncselekmény elkövetését tagadta, ám az ügyészség most, négy évvel az eset után a fegyházbüntetés és a közügyektől eltiltás súlyosítását indítványozta

A vádlott a gondozása és felügyelete alatt álló lány szeretetteljes bizalmával visszaélve az erkölcsi és érzelmi fejlődését egyaránt kirívóan veszélyeztette. A büntetési tételkeret 5-15 év közötti szabadságvesztés, amelynek középmértéke 10 év fegyház, ezért a fellebbviteli főügyészség álláspontja szerint a szabadságvesztés és a mellékbüntetés jelentős súlyosítása indokolt -írja az ügyészség.

Gyomorforgató dolgokat tett 11 éves unokájával az 57 éves férfi. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.