Szétszedték a séfek a nagyképű jelentkezőt: "Makacs és konok ember vagy"

séf kritika videó Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába volt profi jelentkező a Séfek séfe versenyzője, az étele nem sikerült hibátlanra. A stílusát sem értékelték a séfek, és ezt meg is mondták neki. 

A Séfek séfe konyhájában még a magabiztos jelentkezők is szét tudnak esni. A 32 éves Dánielnek sem sikerült úgy az étele, ahogy azt eltervezte. "Te mindent nagyon precízen akarsz megcsinálni, viszont ez homok végig" - véleményezte Wolf András az elkészült tányért, de a versenyzőnek volt magyarázata: a kapkodásra fogta.

"Elég makacs és konok ember vagy" - kezdte Vomberg Frigyes az egyik jelentkezőnek, aki nem egy amatőr induló volt, hanem egy profi magánséf. "Én is mindig meg voltam győződve, hogy jól csináltam, amíg a bilibe nem lógott a kezem és el nem kezdtem kóstolni és ízeket érezni, és rájöttem, hogy nem vagyok jó" - folytatta az értékelést a séf.

Ennek ellenére Dániel megkapta továbbjutáshoz szükséges két kést.

"Szétszedtek a séfek, de számítottam is rá, mert amit letettem a tányérra, az nem én vagyok igazából, de két késhez elég volt, úgyhogy most ez a lényeg " - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.