Vécén ülő nőket fotózott a telefonjával egy perverz férfi a tatabányai plázában

Forrás: Thinkstock -
mosdó vécé felvétel pláza perverz telefon Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen eset történt a tatabányai plázában: egy aberrált férfi a pláza vécéjében, a mosdóban lévő paravánok alatt átdugta a mobilját, és felvételeket készített mosdózó nőkről.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szerint a férfi március nyolcadikán bement egy tatabányai áruház női mosdójába, majd az elválasztó paravánok alatt először a tőle jobbra, majd a tőle balra lévő területre átdugta a mobiltelefonját, és azzal rögzítette két nő WC-használatát.

Az egyik nő az átnyújtott telefont észrevette, ezért kiabálni kezdett, és megpróbálta a készüléket elvenni a férfitól, aki azt a paraván alatt visszarántotta. A vádlott a folyosón próbált elmenekülni, azonban a nők utána siettek, és lefogták a karjait. Az elkövetőt végül egy nekik segítő férfi és egy biztonsági őr segítségével tartották vissza a rendőrség érkezéséig.

Az elkövető ezen kívül háromszor italt, egyszer nyakláncot és cipőt, egyszer powerbankot lopott két tatabányai üzletből. A cipőt úgy próbálta ellopni, hogy azt a próbafülkébe bevitte, arról az áruvédelmi eszközt csípőfogóval levágta, majd a cipőt a lábára felvette. A biztonsági szolgálat az áruházból távozni akaró férfit feltartóztatta.

A Tatabányai Járási Ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a férfi felfüggesztett szabadságvesztést kapjon, a próbaidő tartamára rendeljék el a pártfogó felügyeletét, a mobiltelefont és a csípőfogót pedig kobozzák el - adta hírül a rendőrség.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.