Aggódnak Hosszú Katinkáért: minden edző eltűnt mellőle, már csak a szerelme maradt

Forrás: Hosszú Katinka/Insta -
edző Gelencsér Máté Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka mellett már csak a szerelme, Gelencsér Máté maradt, edzőit ugyanis elküldte. Rajongói aggódnak: azt remélik, hogy így is sikerül a felkészülés. 

Hosszú Katinka akkor volt a csúcson, amikor amerikai edzőjével és egyben akkori férjével, Shane Tusuppal edzett, aki nemrég csúnyán odapörkölt Katinkának. Szakításuk után több edzővel is próbálkozott az úszónő, először Dave Salóval, őt követte 2018 júliusától Petrov Árpád, de 2019 novemberében megszakadt az együttműködésük. Ezután Nagy József csatlakozott Hosszú Katinkához, de már vele sem dolgoznak együtt.

Hosszú Katinka három edzőt küldött el Forrás: Hosszú Katinka/Insta

"Katinka döntése volt, hogy Nagy József már ne dolgozzon vele. Ezt tudomásul vettük, ahogy azt is, hogy a párja, Gelencsér Máté irányítja a szakmai munkáját" - idézi Wladár Sándort, a Magyar Úszó Szövetség elnökét a Blikk.

Sokan aggódnak emiatt, hiszen Máté csupán egy OKJ-s képzéssel rendelkezik, és eddig nem volt komoly eredménye úszóedzőként, Sós Csaba szövetségi kapitány szerint nincs mitől tartani.

Shane Tusup is úgy lett Hosszú Katinka edzője, hogy előtte egy halat se tanított meg úszni,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.