Összeesett a Harry Potter sztárja: azonnal kórházba kellett szállítani

Forrás: Shutterstock -
Tom Felton összeesett Harry Potter golf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tom Feltont, a Harry Potter sztárját levitték egy wisconsini golfpályáról, miután összeesett a Ryder Kupa előtti celebmeccsen.

A Draco Malfoyt alakító sztár, Tom Felton Wisconsinba látogatott a golf Ryder Kupára, ahol ő is részt vett azon a celebmeccsen, melyben hírességek mérték össze tudásukat a golfpályán. A 34 éves színész azonban váratlanul összeesett a pályán, és kórházba kellett szállítani. A róla készült fotók szerint eszméleténél volt, amikor elszállították, további részletek nem láttak azóta napvilágot - írja a BBC.

Golfozás közben összeesett a Harry Potter sztárja, Tom Felton. Forrás: ZUMAPRESS.com/Dutch Press Photo/Cover Images/Cover Images

Tom Felton lelkes golfozóként képviselte Európát a finn Teemu Selanne korábbi profi jégkorongozó mellett. Az 1980-as amerikai olimpiai jégkorong szövetségi kapitány, Mike Eurzione és az olimpiai gyorskorcsolyázó, Dan Jansen ellen játszottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.