A hatgyermekes édesanya, 36 éves Charlene Smith 2015 októberében találkozott először a kísértettel, amikor valaki vagy valami felébresztette álmából és megérintette intim területeken.

Charlene életét nagyon megkeserítette, hogy egy kísértet éjjel-nappal zaklatta otthonában csaknem két éven keresztül. Az első alkalommal arra ébredt, hogy valaki hozzáért az intim testrészeihez. Amikor menekülni próbált, megtámadta a kísértet: árnyékos karok zúdultak rá, karcolásokat és zúzódásokat hagyva a testén. A ötgyermekes anyuka videóval rögzítette a történteket, átküldte édesanyjának, aki felszólította, hogy hagyja el a házat - írja a Lad Bible.

Az édesanyát két évig zaklatta nagybátyja szelleme.Forrás: Shutterstock

A szellemtámadások egyébként azután kezdődtek, hogy nagybátyja 48 éves korában lezuhant a lépcsőről és szörnyethalt. Charlene mindent megpróbált, hogy megszabaduljon a kísértettől: még egy médium is ellátogatott hozzá 2016-ban. Onnantól fogva azonban még rosszabb lett a helyzet: tárgyak mozogtak a házban, a szekrényekből dörömbölő hangok hallatszottak. A fiatal nő és családja rettegésben élt, néha aludni sem tudott, annyira rettegett, hogy a kísértet megérinti őt.

Az áttörést az hozta meg, amikor egy médium azt tanácsolta, hogy Charlene bocsásson ki magából pozitív energiákat. A fiatal asszony elkezdett meditálni, hogy kontrollálni tudja halott nagybátyja energiáját, majd áprilisban világra hozta hatodik gyermekét, akinek hatására a szellem végleg elhagyta a házat. A kislány lett a család őrangyala, aki megmentette a családot a kísértettől.