"Ez kibírhatatlan" - így gyászolja elhunyt barátját Sarah Jessica Parker

halál Sarah Jessica Parker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképzelhetetlen veszteség.

"Ez kibírhatatlan" - így kezdte Sarah Jessica Parker a bejegyzését, amelyben Willie Garsontól vesz búcsút. A színész 57 évesen távozott az élők sorából, ő játszotta a Szex és New York sorozatban és filmekben Carrie Bradshaw legjobb barátját. Nemcsak a vásznon, a való életben is barátok voltak.

"Igaz barátság volt, amelyet titkok, kalandok, közös szakmai család, az igazság, koncertek, kirándulások, étkezések, késő esti telefonhívások, közös szülői elhivatottság övezett, az összes szívfájdalommal és örömmel, ami együtt jár dicsőséggel, csalódással, félelemmel, haraggal. És azok a feledhetetlen, forgatásokon (különösen Carrie lakásában) eltöltött évek az éjszakába nyúló nevetésekkel Stanfordként és Carrie-ként, valamint Willie és SJ szerepében. Willie, hiányozni fog minden, ami voltál. Visszajátszom magamban az együtt töltött utolsó pillanatokat, visszaolvasom az utolsó üzeneteinket. A hiányod, mint egy kráter, amelyet ezeknek a pillanatoknak az emlékével töltök fel" - írta a többi között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.