Világsztár léphetett fel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén: ő volt az

Forrás: Várkonyi Andrea / Instagram -
esküvő Várkonyi Andrea Rod Stewart Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kimondták a boldogító igent, és minden valószínűség szerint nagy napjuk nem múlt el sztárfellépő nélkül. 

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjéről egyre több dolog derül ki annak ellenére, hogy mindent megtettek azért, hogy titokban tartsák a részleteket. Már fény derült néhány vendég kilétére, valamint arra is, hogy hatalmas tűzijáték emelte az esemény fényét. Most pedig egy sztárfellépőről hullt le a lepel. Meglehet, hogy Rod Stewart adott egy magánkoncertet a vendégeknek. Az énekes ugyanis nemrég Budapestről, az Erzsébet-téri szökőkúttól posztolt képet az Instagram-oldalán, és az is biztos, hogy a sztárnak nincs betervezett koncertje sem itt, sem a környéken.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvőjén Rod Stewart léphetett fel Forrás: Várkonyi Andrea / Instagram

A Blikk tudosítói szerint ugyanis az esküvői bulit este, fél 12-kor hangos ováció és taps szakította meg. "Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart" - mondta valaki a mikrofonba, majd felcsendült a Sailing című száma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.