Hajtóvadászat indult a meggyilkolt influenszer vőlegénye ellen: kutyákkal és drónokkal keresik

gyilkosság hajtóvadászat Gabby Petito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajtóvadászat indult az amerikai internetes sztár, Gabby Petito vőlegénye után az Egyesült Államokban. A 22 éves nő holttestét a héten találták meg egy nemzeti parkban. Gabby és vőlegénye még júliusban indultak álomutazásra, amelyről folyamatosan töltöttek fel képeket és videókat az internetre. A vőlegénye most bujkál, sőt mint kiderült, több százezer forintnak megfelelő pénzt vette le egy bankkártyáról, ami nem az övé volt.

Kutyákkal és drónokkal keresi a rendőrség Gabby Petito vőlegényét, a 23 éves Brian Laundrie-t. A fiatal nő rejtélyes gyilkosság áldozata lett. Gabby az utazásról augusztus 30-án küldött utoljára sms-t a szüleinek, utána eltűnt. Barátja szeptember 1-jén ugyan hazatért Floridába, de nem jelezte a rendőrségnek, hogy barátnőjének nyoma veszett. Gabby családja szeptermber 11-én jelentette a rendőrségnek, hogy nem találják a lányt. Briant akkor kihallgatta a rendőrség, de semmit sem mondott Gabby-ról. Pár nappal később a férfi el is tűnt. Ezután találták meg a lány holttestét.

Gabby Petito Forrás: Instagram

A vőlegény ellen most hajtóvadászat indult, elfogatóparancsot adtak ki ellene. Kiderült az is, hogy Brian a lány eltűnésének idején nagyobb összeget vett fel automatákból olyan bankkártyával, ami nem az övé volt. Hogy kié, azt nem árulta el a rendőrség.

Laundrie-t az ügyben érintett személyként minősítik, de nem vádolják gyilkossággal.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.