A legkeményebb zsoldosok védik Harry herceget és Meghant: támadástól tart a hercegi pár

Forrás: AFP/Angela Weiss -
Meghan Markle támadás zsoldos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle azért utazott New Yorkba, hogy az általuk támogatott jótékonysági szervezetek programjain részt vegyenek. Az utazás alatt Taylor Swift egyik testőre tűnt fel mellettük, aki a legkeményebb támadásokat is képes elhárítani.

A különleges zsoldosok jelenléte a hercegi pár mellett azt jelenti, hogy extra biztonságra van szükségük, mert támadástól tartanak. A Harryékhez hasonló pozícióban lévő hírességek esetében kockázatelemzést végeznek, a személyzet pedig ennek ismertében dönt a védelem szintjéről.

Harry herceg és Meghan Markle New Yorkban Forrás: AFP/Angela Weiss

A Taylor Swiftet is védő bizonyos Jimmy nevű testőr Defcon-3-as szintű biztonsági ember, ami azt jelenti, hogy a legsúlyosabb támadások elhárítására is képes - írja Daily Mail. Azt nem tudták kideríteni a lapnál, hogy az énekesnő biztonsági embere mostantól mindig Harryéket védi, vagy csak egy egyszeri, különleges alkalomról volt szó.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.