Kitálalt Maradona exe: orgiákba akarta belerángatni a focista

Forrás: https://www.ciudad.com -
Diego Maradona botrány Mavys Álvarez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kitálalta a Diego Maradonával folytatott botrányos kapcsolata titkait Mavys Álvarez. A most 37 éves nő még csak 16 volt, amikor viszonyt folytatott a futballistával. 

„Az utcán szólított le egy férfi azzal, hogy Maradona szeretne velem találkozni. Egy órán keresztül próbált rábeszélni, és mivel fontos volt segíteni Diegónak, mint Kuba világhírű barátjának, végül beleegyeztem" – mesélte Mavys, aki beleegyezett a találkába.

"Miután körülbelül hat hónapja együtt voltunk, egyre gyakrabban próbált rábeszélni a kokainozásra, én pedig a kedvében akartam járni. Ma már tudom, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el. De akkoriban még csak tizenhat éves voltam" - idézi a nőt a Ripost.

Diego Maradona és Mavys Álvarez Forrás: https://www.ciudad.com

„Diego azt mondta, hogy sokkal jobban néznék ki nagyobb mellekkel. Azt akarta, hogy a kubai házában végezzék el a műtétet, de ettől féltem, így végül elhatároztuk, hogy Argentínában vetnek alá a beavatkozásnak" – mesélte a nő, akinél az operáció után komplikációk léptek fel, így csak hónapok múltán térhettek vissza Kubába, ahol szakítottak. Mavys azt állítja, azért lett vége a kapcsolatuknak, mert bár sok mindenben engedett a focistának, orgiákon nem volt hajlandó részt venni.

Ez is érdekelhet: Kitálalt Maradona ápolónője: "Megölték Diegót"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.