Borzalmas: Vascsővel többször megütötte, majd késsel megszúrta áldozatát egy férfi Kecskeméten

Forrás: Shutterstock -
Kecskemét támadás parkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vascsővel verte, majd megkéselte áldozatát az őrjöngő férfi a kecskeméti áruház parkolójában.

Döbbenetes eseményt rögzített a kecskeméti áruház biztonsági kamerája. Két haragban lévő férfi váratlan találkozása után elszabadult a pokol a parkolóban.

A vádlott féltékenység miatt már jó ideje rossz viszonyban volt a sértettel, majd 2021 március 17-én reggel véletlenül összefutottak. A férfi, ahogy megpillantotta haragosát, nyomban kipattant az autójából, odament annak kocsijához, és a lehúzott üvegen keresztül többször ököllel megütötte. Ekkor a megtámadott férfi elővett egy baseballütőt, és elindult támadója felé. Ebben a pillanatban a másik a gázba taposott, tett egy gyors kört a sértett autója körül és megpróbálta elütni őt. A férfinek sikerült kilavíroznia a veszélyes szituációból és visszaült kocsijába.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A vádlott ekkor megint a gázra taposott és ezúttal a kocsit vette célba, ismét tett egy kört és belehajtott az autóba. De nem érte be ennyival, hanem kiugrott az autóból, elővett egy vascsövet és azzal kezdte ütlegelni a sértettet. Legalább tízszer megütötte, majd egy késsel combon szúrta. Ekkor a sértettnek sikerült ellöknie a támadóját az autótól, és a nála lévő baseballütővel néhányszor megütötte a vádlottat, aki visszapattant autójába és elhajtott a helyszínről.

A sértettnek szerencséje volt, ugyanis a brutális támadást sikerült csupán 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel megúsznia, de az elfajult vita könnyen végződhetett volna akár tragédiával is.

A Kecskeméti Járási Ügyészség elfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettel, továbbá súlyos testi sértés bűntettének kísérletével vádolja az egyébként büntetett előéletű elkövetőt. Az ügyész végrehajtandó börtönt, valamint közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben - olvasható az Ügyészség oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.