Megszólalt az apa: így temetik el az Olaszországban meggyilkolt kétéves kisfiút

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Olaszország temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szűk körben szeretné végső nyugalomra helyezni kisfiát Norbert, a gyászoló apa.

Mi is beszámoltunk az Olaszországban történt megrázó gyermekgyilkosságról. Az édesanya, Katalin azért szöktette meg, majd gyilkolta meg kétéves kisfiát, mert a bíróság arra kérte, adja át Alexet a gyerek apjának, Norbertnek.

A nő nem tudta, és nem is akarta elfogadni a bírói döntést, ezért hidegvérrel, több késszúrással meggyilkolta gyermekét. A tragédia óta a kisfiú édesapja és nagymamája is nyilatkozott.A férfi ezúttal a Borsnak beszélt arról, hogy szeretné eltemetni kisfiát.

"Ha meglátok egy kisgyermeket, összeszorul a szívem"

-kezdte Norbert.

"Már gondolkodnom kell azon, hogyan búcsúztatjuk Alexet. Lehet, hogy Olaszországban elhamvasztjuk és hazahozatjuk az urnáját, de nagyon sok a támogatóm a bajban, ezért az sem kizárt, hogy lesz annyi pénz, hogy egy fehér koporsóban szállíttassuk Magyarországra, hogy úgy helyezhessük végső nyugalomra. Az biztos, hogy a temetésen már csak a legszűkebb családot és az igazán közeli barátokat szeretném látni"

-tette hozzá a gyászoló édesapa.

Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.