Döbbenetes: Élőben közvetítette édesanyja fürdését a kislány

család telefon gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyermekek nagyon gyorsan tanulnak, főleg, ha a kezükbe adjuk a telefonunkat. Egy angol édesanya is így tett, miközben elment fürdeni. Később azonban nagyon megbánta a döntését. 

Brianna népszerű tartalmakat tölt fel az anyasággal kapcsolatosan TikTok oldalára. Most azonban egy nem mindennapi történetről számolt be közösségi oldalán. Amíg ő fürdött, odaadta a kisgyermekének a telefonját, hogy nyugodtan játsszon rajta. A kicsi azonban valamit félrenyomhatott, így amikor bement az anyukájához a fürdőszobába, hogy segítsen neki megjavítani, Brianna azt vette észre, hogy a kislánya az Instagramon teljes fürdését élőben közvetíti. "Odaadta a telefont, miközben én a zuhany alatt álltam. Gyorsan észrevettem, hogy a telefonom mindent élőben közvetít éppen az Instagram oldalamon. A kezemből. Miközben fürdöm" - mesélte a nő a videójában.

@bri.anna89

Have kids the said ##momlife##terribletoddler##toddlersoftiktok##momsoftiktok##threenager##humpday

♬ original sound - Sarah Cothran

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.