Alig hitt a szemének: Sokkot kapott a nő, amikor meglátta, mi van az ágyában

becsapódás meteor meteorit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös zajra riadt fel álmából egy brit nő. Mikor meglátta, mi van az ágyában, szinte sokkot kapott.

Nem álom volt, hanem maga a valóság. Ruth Hamilton arra ébredt fel, hogy egy űrszikla csapódott a párnájába, miután az, kilyukasztva a háza tetejét, az ágyában landolt. A nőt törmelék borította be, amely egy meglehetősen nagy darabnak tűnő meteoritból származott. Ruth először összezavarodott, és egyáltalán nem tudta, mi történik.

"Reszkettem és nagyon megijedtem. Amikor felriadtam, először az jutott eszembe, hogy egy betörő lehet a házamban. Szinte megkönnyebbültem, amikor rájöttem, hogy csak az égből esett rám valami" – nyilatkozta Ruth az Unilad oldalának.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

A nő rnagyon megijedt, hiszen a kőzet ijesztően közel csapódott a fejéhez. Ruth a hatóságokhoz fordult, szerette volna tudni, hogy mi történt. Kiderült, hogy egy fényes égi jelenséget észleltek korábban a város felett. Így derült ki, hogy ez a fényes meteorit ,miután átrepült Lake Louise városa felett, Ruth Hamilton otthonába csapódott. A nőnek azonban nem esett bántódása, és a kőzetet elteszi magának emlékbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.