Rejtélyes: Anyaszült meztelenül, egy erdőszéli tisztáson találtak rá a hároméves kisfiúra

kisfiú erdő megtalálták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták azt a hároméves kisfiút, akinek néhány nappal ezelőtt, október 6-án veszett nyoma. 

Az eltűnt kisfiúra meztelenül találtak rá egy tisztás közepén. Christopher Ramirez a texasi Plantersville-ből tűnt el október 6-án.

A család bevásárlásból érkezett haza, és miközben a kisfiú édesanyja és a nagymama az autóból pakolták a csomagokat, a kisfiú elment megsimogatni a szomszéd kutyáját. Innentől kezdve azonban senki nem tudta, hová tűnhetetett. A családtagok rögtön értesítették a helyi rendőrséget, akik drónokkal és helikopterekkel álltak neki a keresésnek. Végül a kisfiút október 9-én találta meg egy férfi, aki azt nyilatkozta az NBC Newsnak, hogy a kisfiú keresésére indult az erdőbe. Egy csővezeték mellett sétált, amikor különös hangokra lett figyelmes. Tim rátalált a gyermekre, majd azonnal értesítette a rendőrséget.

A kép illusztráció Forrás: Shutterstock

"Felvettem, és teljesen meztelen volt – se cipő, se ruha, se semmi. Három nap étel vagy víz nélkül! Felvettem, és nem remegett, nem volt ideges. Nyugodt volt" - mondta Tim, aki rátalált a kisfiúra.

Igaz történet, mely happy enddel végződött: Az apa, aki sose adta fel: 24 év után bukkant rá elrabolt gyermekére

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.