Nem kapott kártérítést az ultrafutónő, akinek szétverte az arcát a támadója: így állna bosszút - Videó

Makai Viktória videó bántalmazás per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Futás közben megtámadták Makai Viktóriát 2018-ban: a két méteres elkövető leteperte, megverte és levetkőztette a sportolónőt, akinek szerencséjére erőszakos közösülésre nem került sor, mivel a férje még időben rátalált és elkergette a férfit.

H. István 2018-ban összeverte otthona közelében az éppen futni induló Makai Viktóriát: megsérültek a szemei és a fogai. Az ultrafutónő most 2 millió forintot kér peren kívül, mivel a férfi támadó szétverte az arcát és helyreállító műtétek sorára volt szüksége. A támadó börtönben van azóta, és bár minden tárgyalás alkalmával sírva fakad, nem hajlandó fizetni. Így Makai Viktória úgy döntött, hogy perre megy. Ez az összeg a minimum, ez is alig fedezi azokat a károkat, melyeket a férfi okozott neki - adta hírül a TV2 Tények műsora.

A sportolónő egyébként azt állítja, hogy sikerült feldolgoznia az őt ért traumát, de a mai napig kísértik a rossz emlékek. A férfit első fokon 4 és fél évre ítélték: ezt a büntetést végül 3 év 6 hónapra enyhítették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.