Borzalmas vonatbaleset történt: három ember a helyszínen életét vesztette

vonatbaleset halál vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárman meghaltak, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy autó csütörtökön 12 óra 20 perckor Csákánydoroszló vasútállomás mellett, és összeütközött a Szentgotthárdról Szombathelyre közlekedő személyvonattal - közölte az MTI-vel a GYSEV szóvivője.

Rázó László közleményében úgy fogalmazott: az első vizsgálatok szerint az ütközés következtében a személyautó utasai közül hárman életüket veszítették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg.
Az érintett szakaszon a vizsgálat idejére szünetel a vonatközlekedés, az utasokat Csákánydoroszló és Alsórönök állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják.

A baleset során az autóban ülők kirepültek a járműből - Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy a baleset során az autóban ülők kirepültek a járműből, amit az ütközés után maga előtt tolt a szerelvény. A területet átvizsgálják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.