Kamerafelvételek buktatták le a nőt, aki a fonyódi buszmegállóban hagyta a gyermekét

Forrás: Shutterstock -
buszmegálló Fonyód újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fonyódi buszmegállóban hagyta magára Mariann újszülött csecsemőjét, ahol kutyasétáltatók találtak rá. A közeli kameraképek buktatták le a nőt, de végül feladta magát. 

Kamerafelvételek buktatták le azt a nőt, aki a fonyódi buszmegállóban hagyta újszülött gyermekét. Mint kiderült, Mariann Ausztriában élt 10 éves fiával, de éppen hazalátogattak a párjával, amikor a nő életet adott gyerekének. Párja otthonában, teljesen egyedül, mindenféle segítség nélkül hozta világra a kicsit, majd autóba ült, és céltalanul kocsikázott. Végül a buszmegállóban tette ki a kislányt. Itt találtak rá nem sokkal később a kutyasétáltatók.

A kórházban az Őszi Nóra nevet kapta a kislány - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrök a közeli kameraképek alapján fel is figyeltek az autóra, de mire sikerült eljtuni a nőhöz, az már visszautazott Ausztriába. Végül Mariann feladta magát, és elmondta, azért a buszmegállóban hagyta a gyerekét, mert úgy gondolta, ott nagyobb eséllyel találhatnak rá. A kórházban a kislány az Őszi Nóra nevet kapta. A Blikk információi szerint a nő végig titkolta terhességét, mert nem tudta, mit kezdjen a gyerekkel. Tettéért akár életfogytiglani börtönre is ítélhetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.