II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle végrendelet Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő vagyonának legnagyobb részét férjére, Fülöp hercegre hagyta volna, de mivel Fülöp tavaly elhunyt, így a királynő változtatott a végrendeletén. 

II. Erzsébetnek tetemes vagyona van, melynek nagy részét Fülöp hercegre hagyta volna. Mivel azonban Fülöp elhunyt a tavalyi évben, így a királynő új végrendeletet készített. A bennfentesek úgy tudják, hogy ékszereit - melyeknek értéke több mint 200 milliárd forint - Katalin hercegnére és Vilmos hercegre hagyja majd, Harry és Meghan azonban nem járnak majd ilyen jól - írja a Joy.

Erzsébet királynőtől nem számíthat nagy örökségre Meghan és Harry. Forrás: AFP/Tolga Akmen

Harry herceg és felesége a brit királyi családból való kilépésük óta többször is kihúzták a gyufát Erzsébet királynőnél. A bennfentesek szerint nem is számíthatnak nagy örökségre a királynőtől, mindössze a windsori Frogmore Cottage rezidencia lesz az övék,valamint pár gyűrű a királynő gyűjteményéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.