"Neki nem volt olyan édesanyja, mint másoknak" - újabb részletek derültek ki az öngyilkos kaposvári lányról

öngyilkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kaposvári társasház negyedik emeletéről ugrott ki a fiatal lány, akiről kiderült, az volt az álma, hogy orvos lehessen. 

Ismerősei szerint nem először próbálta meg eldobni magától az életét a 15 éves kaposvári lány. Réka a nagyapjánál nevelkedett, szülei ugyanis hamar lemondtak róla, nem voltak megfelelőek a körülményeik és az életmódjuk a gyereknevelésre; a nagypapa azonban mindent megtett, hogy biztonságos környezetet adhasson meg Rékának és testvéreinek.

A 15 éves lány kiugrott a társasház negyedik emeletéről Forrás: Shutterstock

A fiatal lányról kiderült, hogy kifejezetten jó tanuló volt, és arról álmodott, hogy ápolónő, majd orvos lesz belőle. El is indult ezen az úton, hiszen felvették a kaposvári egészségügyi szakközépiskolába, de sajnos nem volt boldog. "Régóta láttuk Rékán, hogy nagyon bántja valami" - mondta a Borsnak az egyik szomszéd.

Neki nem volt olyan édesanyja, mint másoknak, mint nekünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.