Hatalmas változás várható a jövő héten: erre már senki nem számított

időjárás október
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az előrejelzések szerint a jövő héten kicsit fellélegezhetünk: pár napra visszatér a jó idő. 

Péntek


Hajnalban főleg a délkeleti, keleti tájakon képződik köd, ami a délelőtt folyamán feloszlik. Ezután országszerte többórás napsütés várható, de északnyugaton és a déli határszélen lehetnek felhős körzetek. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szél gyenge marad. 12 és 17 fok között alakul a hőmérséklet.

Szombat


Változóan felhős időre van kilátás, de zápor esetleg az északkeleti tájakon fordulhat elő. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel 0-6, délután 12-17 fok valószínű.

Vasárnap


Reggelre több helyen képződik rétegfelhőzet, ami egész nap kitarthat. Lesznek ugyanakkor napos tájak is. Eső nem alakul ki. Néha még élénk lesz az északnyugati szél. Reggel 4, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Hétfőtől szerdáig


Száraz, nyugodt őszi időre van kilátás. A szél délnyugatira fordul, mellyel melegebb levegő érkezik hazánk térségébe, így szerdára délen már elérheti a hőmérséklet csúcsértéke a 20 fokot. Beköszönthet az igazi vénasszonyok nyara - írja a Köpönyeg.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.