Komár László kilenc évvel ezelőtt, október 17-én távozott az élők sorából. A rock and roll magyar királya komoly betegség után, a felesége karjaiban hunyt el. Szikora Róbert elárulta, barátja az élete utolsó pillanataiban tért meg. 

Komár László kilenc évvel ezelőtt, október 17-én a felesége karjaiban távozott az élők sorából. A zenész évekig küzdött a rákkal, de végül a gyilkos kór legyőzte a szervezetét. A rock and roll magyar királya szégyellte a betegségét, nem is nyilatkozott küzdelméről sokszor, pedig mindent megtett a gyógyulásért. Szikora Róbert barátjára emlékezve most elárulta: Komár László élete utolsó pillanataiban tért meg.

Komár László kilenc éve távozott az élők sorábólForrás: MTI/H. Szabó Sándor

"A lelkében kutató, gondolkodó, elmélkedő ember volt, aki az ezotéria felé fordult, foglalkozott asztrológiával is. Később sokat beszélgettünk Istenről és Jézus Krisztusról. Amikor erről beszéltem, olyan feszülten figyelt, mintha egy szót sem akart volna elmulasztani. Élete utolsó pillanatában tért meg, akkor fordult Isten felé, amikor már közel volt a vég. Szégyellte a betegségét, úgy volt vele, hogy egy művész, egy zenészember nem lehet ilyen beteg. Nem is nagyon beszélt róla. Amikor a koporsója felett álltam, miután beszédet mondtam a temetésén, láttam a fekete lakkcipőt a koporsóján, és azt gondoltam: nem lehet, hogy ő ott van ebben a dobozban" - mondta a Blikknek Szikora Róbert.