Távoznia kellett a TV2 képernyőjéről két hírességnek: úgy vélték a nézők, nem elég jók

Szécsi Debóra Cooky Dancing with the Stars
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dancing with the Stars 4. műsora az Emlékek éjszakája nevet kapta. A versenyzők ugyanis nemcsak tancoltak, de egy emléküket is megosztották a nézőkkel. Ám egy párosnak most is távoznia kellett: a zsűri és a közönség szavazatai alapján Cookyéknak ért véget a verseny. 

Az Emlékek éjszakáján Dobó Kata például kislánya születését mesélte el, Cookyék a gyerekeiket is magukkal vitték a stúdióba, Tóth Andi az apjával való nehéz kapcsolatáról beszélt, Árpa Attila pedig a válásáról vallott.

Minden eddiginél több kitűnő produkciót láthattunk: Kamarás Iván és Mikes Anna, Tóth Andi és Andrei Mangra, Árpa Attila és Stana Alexandra egyaránt 40 pontot zsebelhettek be.

A veszélyzónába Cooky és Szécsi Debóra, valamint Dobó Kata és Köcse György került: az előbbieknek ért véget a játék, annak ellenére, hogy családi rumbával léptek színpadra, amelyhez a gyerekeik is csatlakoztak.

Produkciójukat most itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.