Szívszorító! Elhunyt koronavírusban egy 10 éves kislány: teljesen egészséges volt

USA kislány koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 10 éves volt az Egyesült Államokban élő Teresa, amikor elkapta a koronavírust. Az első tünetek jelentlezése után 5 nap múlva meghalt, semmilyen egyéb betegsége nem volt.

A gyászoló édesanya a kislány temetése után most arra igyekszik rábeszélni az embereket, hogy ne vegyék félvállról a vírust. Elment például Teresa iskolájának a bizottsági ülésére is, ahol vírus- és oltásellenes szülők tartottak megbeszélést azért, hogy eltöröljék a körzetben a maszkhordást, mondván, hogy a vírusnak vége van - írja az Indirekt.

"Többen mondták, hogy a vírusnak nagyjából vége, és az egészséges emberek nem halnak meg. Amikor mindenki ezt a hírt osztogatta meg, én éppen az egészséges kislányom halálos ágya mellett ültem. Öt nappal a tünetek jelentkezése után elhunyt" – mondta Nicole, az édesanya.

Bár a koronavírusban a leggyakrabban alapbetegséggel rendelkező idősebbek hunynak el, betegség a gyerekeket sem kíméli. A 13 éves Peyton Baumgarth például az iskolában kaphatta el a koronavírust. A kisfiút kórházba szállították, mert a tünetei súlyosak voltak, ám egy héttel később elhunyt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.