Ezt az oltást kapta harmadikként a két Sinopharm után Orbán Viktor

Sinopharm Moderna Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkapta a koronavírus elleni harmadik oltást Orbán Viktor miniszterelnök, sajtófőnöke tájékoztatása szerint a Moderna vakcináját vette fel.

Orbán Viktor a Facebook-oldalára "Három a magyar igazság" címmel vasárnap töltött fel egy videót, amelyben az látható, hogy beadják neki a harmadik oltást.

A felvételen látható a kormányfőnek az oltóorvossal folytatott rövid beszélgetése, amelyben Orbán Viktor többek között afelől érdeklődik, hogy várható-e aznap bármilyen következménye - aluszékonyság, fájdalom - az oltásnak, megjegyezve, hogy színházjegye van. Az oltóorvos közölte, hogy izomfájdalmat és egy kis fáradékonyságot szoktak tapasztalni az oltás után, de a miniszterelnök nyugodtan elmehet színházba.
Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: "az oltóorvos harmadik oltásként Modernát javasolt a miniszterelnöknek, így azt vette fel".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.