A rendőrök rosszul lettek attól az iszonyatos bűztől, ami abból a lakásból áradt, ahol egy nyolchetes holttest hevert. 

Akár egy horrorfilmbe is beillene az a történet, amiről a Los Angelesben élő Reagan Baylee a TikTok-csatornáján mesélt. A fiatal nő nyolc héten keresztül egy bomlásnak induló holttest szomszédságában élt. Hiába panaszkodott az igen kellemetlen szagokra, senki sem hitt neki - írja a Daily Star. 

Az eset még 2020 májusában történt. A koronavírus miatti lezárások idején Reagan az otthon töltött idő alatt kezdte el érezni ezt a kellemetlen, döglött halra emlékeztető bűzt. A problémát azonnal jelezte a gondoknak, mivel a korlátozások miatt senkit nem tudott kihívni. A szagok csak nem akartak elmúlni, és Reagan néhány hét múlva ismét jelentkezett a gondnoknál. 

 A nő már egyre rosszabbul viselte a bűzt, folyamatosan álmatlansággal küzdött, mikor 8 héttel a szag első észlelése után a gondnok végre cselekedett és felküldött valakit kivizsgálni a problémát. Az illető azonban alighogy felért a lépcső tetejére, nyomban elhányta magát, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrök feltörték az ajtót, de többen is rosszul lettek, a lakásban ugyanis megtalálták Reagan szomszédjának maradványait, az erősen bomlásnak indult holttestet. A halál okáról csak annyit közöltek, hogy természetes okokból következett be. 

Könyörtelen gyilkosság: harminc késszúrással ölte meg anyját egy 15 éves lány