Egy nyolchetes holttest maradványai sokkolták a rendőröket: többen rosszul lettek

szag halál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrök rosszul lettek attól az iszonyatos bűztől, ami abból a lakásból áradt, ahol egy nyolchetes holttest hevert. 

Akár egy horrorfilmbe is beillene az a történet, amiről a Los Angelesben élő Reagan Baylee a TikTok-csatornáján mesélt. A fiatal nő nyolc héten keresztül egy bomlásnak induló holttest szomszédságában élt. Hiába panaszkodott az igen kellemetlen szagokra, senki sem hitt neki - írja a Daily Star.

Az eset még 2020 májusában történt. A koronavírus miatti lezárások idején Reagan az otthon töltött idő alatt kezdte el érezni ezt a kellemetlen, döglött halra emlékeztető bűzt. A problémát azonnal jelezte a gondoknak, mivel a korlátozások miatt senkit nem tudott kihívni. A szagok csak nem akartak elmúlni, és Reagan néhány hét múlva ismét jelentkezett a gondnoknál.

A nő már egyre rosszabbul viselte a bűzt, folyamatosan álmatlansággal küzdött, mikor 8 héttel a szag első észlelése után a gondnok végre cselekedett és felküldött valakit kivizsgálni a problémát. Az illető azonban alighogy felért a lépcső tetejére, nyomban elhányta magát, majd értesítette a rendőrséget. A rendőrök feltörték az ajtót, de többen is rosszul lettek, a lakásban ugyanis megtalálták Reagan szomszédjának maradványait, az erősen bomlásnak indult holttestet. A halál okáról csak annyit közöltek, hogy természetes okokból következett be.

Könyörtelen gyilkosság: harminc késszúrással ölte meg anyját egy 15 éves lány

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.