Így próbált segítséget kérni élete utolsó perceiben Csontos Karina: a fiatal lány nem tudott kimenekülni a lángoló autóból

Forrás: TV2 -
Csontos Karina Sztárban sztár leszek! autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! című műsorban megismert Csontos Karina egy autóbalesetben vesztette életét három barátjával együtt. A fiatal lány élete utolsó perceiben is segítéget próbált kérni. 

A fiatal lány három barátjával együtt egy autóbalesetben vesztette életét. Csontos Karina és társai egy autómentő trélerének ütköztek, autójuk pedig lángba borult.

Az utolsó percig próbált segítséget kérni Karina Forrás: TV2

Nem tudtak kimenekülni az égő kocsiból, de az énekesnő az utolsó percben is segítséget próbált kérni egy zárt Facebook-csoportban. Fotókat csinált az autóból, ezt töltötte fel segélyhívásként, de sajons hiába. Mindannyian bent égtek a kocsiban.

A fiatal lány édesanyja összeomlott, úgy tudni, kórházba is kellett szállítani. A Bors megkeresésére csak annyit közölt, nem tudja a részleteket, és nem is tud semmilyen kérdésre válaszolni. "Ne haragudjanak, nem tudok most semmire sem válaszolni" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.