Megkereslek és kicsinállak - halálos fenyegetést kapott Baukó Éva

fenyegetés Baukó Éva Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Éva bennfentes információkat osztott meg néhány műsorról, amivel nemcsak a csatornáknak okoz kellemetlen pillanatokat az utóbbi időben, hanem azoknak is, akiket érdekelnek ezek a műsorok.

Baukó Éva nem titkolja, hogy bennfentes infomárciókkal rendelkezik néhány valóságshow-val kapcsolatban, és rendszeresen el is mondja idejekorán, melyiket ki fogja megnyerni. Egy dühös tévénéző megelégelte a spoilereket, és megfenyegette Évát.

A dühös rajongó privát üzenetben zaklatta a volt valóságshow sztárt, és megfenyegette, hogy ha nem fejezi be a műsorok eredményeinek kiszivárogtatását, megkeresi és bosszút áll.

Baukó Évát természetesen nem kell félteni, a férfi is gyorsan belátta, hogy jobb, ha inkább bocsánatot kér.

Baukó Éva egyébként sem szokta magában tartani gondolatait. Legutóbb több hazai hírességről is elmondta a véleményét, és most a hazai influenszerek is sorra kerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.