Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary: a TV2-től is búcsúzik a műsorvezető

tv2 -
Exatlon Hungary Palik László TV2
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre. Három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytól és a TV2-től.

Palik László 2019-ben tért vissza a képernyőre, méghozzá azért, hogy ő vezesse a TV2 Exatlon Hungary című műsorát. A sikeres évadok után azonban a műsorvezető most búcsúzik az Exatlon Hungarytól, és a TV2-től is.

Palik László nem vezeti tovább az Exatlont tv2

Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez.

Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.