Sokkoló: a fiatal édesanya egy kórház várótermében esett össze, majd váratlanul meghalt

édesanya gyász család tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Smitha Patil a birminghami Heartlands kórház várótermében vesztette életét.

A 37 éves nőt férje azonnal kórházba vitte, miután az légszomjra panaszkodott és nehezen beszélt. A férfi ezután a gyerekeiket a barátaikhoz vitte, azonban mire visszatért a kórházba, a felesége már nem élt.

A fiatal nő szokatlan szomjúságot érzett, majd torokszárazságra panaszkodott, aztán ezt követően hányni kezdett - írja a Bors.

"Minden olyan gyorsan történt. Nem tudják, miben halhatott meg. A család sokkot kapott. A gyerekek még olyan kicsik, az egyik hat, a másik csak két éves. Nem tudják, mi történt az édesanyjukkal. Azt hiszik, kórházban van és mindig várják haza" - nyilatkozta a család barátja, Phani Krishna Pamarthy.

Smithát mindenki szerette, mivel segítőkész és kreatív ember volt, aki mindenkivel barátságosan viselkedett. A barátok most létrehoztak egy adománygyűjtő oldalt, hogy segítsék a temetési költségeket és hogy az édesanyja maradványait Indiába tudják vinni.

Szívszorító: Ártatlannak tűnő hasfájással került kórházba: nem tudták megmenteni a 27 éves családanyát

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.